Webwinkels

De laatste jaren groeit het kopen en verkopen via het internet explosief. Het zal u niet ontgaan zijn dat er tegenwoordig voor bijna alles wel een webwinkel te vinden is.

Een webwinkel is dé manier om uw omzet te vergroten en nieuwe klanten aan uw bedrijf te binden.

AKaa business solutions heeft hier een aantal jaren geleden al op ingespeeld door professionele osCommerce webwinkels aan te bieden.
Later zijn hier PrestaShop, VirtueMart en recentelijk Magento bijgekomen.

Wij bieden webwinkels aan, voor zowel de kleine als de grotere ondernemer, geheel op uw wensen afgestemd. Onze webwinkels zijn tevens geschikt voor de Nederlandse markt!
Dit betekent dat de in Nederland gebruikte betaalsystemen reeds zijn ingebouwd of kunnen worden ingebouwd, dit alles in de Nedelandse taal.

Een aantal mogelijkheden van onze verschillende webwinkels op een rijtje:

  • voorraad beheer
  • wishlist (= opslaan van uw favoriete artikelen)
  • verschillende BTW-tarieven
  • verschillende verzendkosten
  • betalingsmogelijkheden zoals iDEAL, PayPal en Creditcard
  • kortingsbonnen
  • meerdere categorieën waar u producten in kunt plaatsen
  • verschillende klantgroepen
  • productdetails aangeven zoals kleur en maat

Wilt u ook internet ondernemer worden?

Wij kunnen uw huidige of nieuwe website voorzien van een gebruiksvriendelijke, professionele webwinkel. U bent daarbij ook niet afhankelijk van één standaard uiterlijk.

Voordeel…

Een webwinkel is niet locatiegebonden en is 24 uur per dag geopend…
Al onze webwinkels zijn Open-Source producten en blinken niet alleen uit in prijs maar vooral ook in functionaliteit, snelheid, stabiliteit en veiligheid.
Uw klanten moeten er tenslotte op kunnen vertrouwen dat hun gegevens bij u in veilige handen zijn, betalingen veilig verlopen en dat bestellingen snel worden afgehandeld!
Wij bieden u een complete oplossing waarmee u eenvoudig uw artikelen online kunt zetten. U heeft alleen een computer met internetverbinding nodig om uw webwinkel te beheren. Waar ter wereld u ook bent, u kunt eenvoudig producten aanpassen, klanten e-mailen of orders bekijken. Al uw wijzigingen staan direct online.

Overstappen naar een ander systeem of uw webwinkel uitbreiden?

Heeft u reeds een webwinkel maar wilt u over stappen naar een ander (nieuwer) systeem?
Heeft uw huidige webwinkel niet de juiste functionaliteiten?
Ook hier kunnen wij voor u van betekenis zijn!
Zo kunnen wij bijvoorbeeld uw oudere Oscommerce winkel overzetten naar een nieuwer systeem zonder dat u alles opnieuw moet invoeren!
Ook kunnen we uw huidige webwinkel voorzien van extra functionaliteiten.
Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden! Wij adviseren u graag persoonlijk bij uw keuze voor de juiste webwinkel en kiezen er derhalve niet voor om op onze website een platte opsomming van alle functionaliteiten van de verschillende webwinkels te doen.