SEO

Search Engine Optimization (SEO), oftewel zoekmachine optimalisatie, betekent het optimaliseren van uw website zodat deze beter door een zoekmachine gevonden wordt.

Van alle mensen die gebruik maken van het internet, gebruikt 85% een zoekmachine om snel de nodige informatie te vinden. Onderzoek heeft echter aangetoond dat deze informatie vaak lastig te vinden is.

Het ontwerp van uw website en de inhoud van de pagina’s kunnen dan wel met veel zorg zijn samengesteld, maar als er geen zoekmachine optimalisatie heeft plaats gevonden, kan het vinden van uw website behoorlijk tegenvallen.

Daarom is het niet alleen belangrijk hoe uw website eruit ziet, maar ook hoe goed hij te vinden is door de meest gebruikte zoekmachines.

Op straat worden we dagelijks geconfronteerd met reclameborden die ons proberen te verleiden om winkels te bezoeken. Op het internet proberen we hetzelfde te realiseren door uw website zo goed mogelijk te laten scoren wanneer bezoekers gebruik maken van een zoekmachine.

Als uw website beter “zichtbaar” wordt in de zoekresultaten zullen bezoekers sneller verleid worden uw website te bezoeken.

Belangrijk…

Het optimaliseren van uw website is een continu proces.
Onze SEO-diensten helpen u daarbij...
Een betere vindbaarheid leidt doorgaans tot hogere bezoekersaantallen en meer omzet.
Zoekmachines passen hun algoritmen regelmatig aan en daarnaast zit uw concurrentie ook niet stil.
Dit maakt dat het optimaliseren van uw website om een hoge positie te verkrijgen of om deze te behouden een continue proces is.

Websites die door ons worden ontworpen en gebouwd, worden op technisch vlak altijd voor zoekmachines geoptimaliseerd.
Ook wanneer wij uw website niet hebben gebouwd kunnen wij deze voor u optimaliseren.

Bent u benieuwd in hoeverre uw website is geoptimaliseerd?

Voor een klein bedrag maken wij een scan van uw website.
Hierbij bekijken we hoe uw website op basis van een zoekwoord scoort in vergelijking tot uw concurent. Hieruit komen een aantal aanbevelingen naar voren die ervoor moeten zorgen dat uw website voor dit zoekwoord beter zal gaan scoren.

Als uw website is geoptimaliseerd voor zoekmachines, kan AKaa business solutions een bezoekersanalyse (SEO-Analyse) voor u uitvoeren.

Buiten SEO hebben wij ook ruime ervaring met SEA (Search Engine Advertising), oftewel adverteren bij Google (Adwords).
AKaa business solutions zet naar aanleiding van relevante zoekwoorden een sterke Adwords Campagne voor u op.