SEO-Analyse

Dankzij de SEO-analyse van AKaa business solutions krijgt u in één oogopslag een duidelijk beeld van het gedrag van de bezoekers op uw website. Wij werken statistische analyse-rapporten uit waarin u exact kunt zien hoeveel bezoekers uw website aantrekt en via welke kanalen deze mensen op de verschillende landingspagina’s terecht komen.

Voor het samenstellen van de rapporten maken we gebruik van de onafhankelijke webanalyse-oplossing van Google Analytics. Met behulp van deze methode zijn wij in staat om de meest accurate gegevens te verzamelen.
Onze taak is vervolgens om de klantvriendelijke vertaalslag te maken en te zorgen voor een heldere weergave van de uitkomsten.

Het is altijd mogelijk om op basis van de resultaten aanpassingen door te voeren. Juist omdat de gegevens zo goed meetbaar zijn, is het vaak nog niet te laat voor een koerswijziging. Ook als er wijzigingen moeten plaats vinden kan AKaa business solutions u van dienst zijn.

De overzichtelijke rapporten en het continue efficiënt kunnen inspelen op de resultaten zijn de voornaamste redenen waarom AKaa business solutions regelmatig wordt inschakeld voor het maken van SEO-analyses.