Hosting

Om uw website aan uw bezoekers te kunnen presenteren moet deze worden opgeslagen op een computer die dag en nacht in verbinding staat met het internet. Het verhuren van deze opslagruimte voor uw website heet hosting.

Het bedrijf dat beschikking heeft over deze speciaal ingerichte computers (servers) en deze dienst aanbiedt wordt een webhost of hostingprovider genoemd.

Daarnaast moet uw website ook te vinden zijn onder een bepaalde naam. Dit wordt een domeinnaam genoemd. Deze domeinnaam (b.v. www.uwbedrijfsnaam.nl) verwijst naar de server waar uw website opgeslagen is.

Wat maakt ons anders dan andere hostingproviders?

  • ten eerste hebben wij de beschikking over eigen servers en kunnen wij u bij het hosten van uw website of webwinkel maatwerk aanbieden
  • ten tweede ontwerpen en bouwen wij zelf ook websites en hebben we hierdoor veel kennis over de ideale server configuraties voor bijvoorbeeld WordPress, Joomla of een webwinkel als Magento
  • ten derde werken wij dagelijks aan de websites die we zelf hosten en zijn hierdoor net als u gebaat bij een snelle en stabiele server

Tip…

Registreer tijdig uw domeinnaam voordat deze door anderen wordt weggekaapt...
Een bijkomend voordeel van hosten bij ons is, dat u voor al uw website zaken één aanspreekpunt heeft.
Door de goedkopere aanbieders wordt vooral de nadruk op de prijs gelegd. Echter bij hosting komen de meeste problemen voort uit het soort hostingaccount waarop uw website of webwinkel draait. Hierbij geldt: goedkoop is vaak duurkoop!

Goedkope hosting levert vrijwel nooit de faciliteiten en service die nodig zijn voor een goede werking van uw CMS of webwinkel. Regelmatig zien wij aanbiedingen, waarbij u als klant mag kiezen uit een 3-tal standaard pakketen voor de hosting van uw kostbare webwinkel.
Het lijkt wellicht goedkoop, maar die prijs moet natuurlijk wel ergens vandaan komen...

Kijkt u vooral eens kritisch naar de server, de bandbreedte of de hoeveelheid toegestane dataverkeer. Juist op deze voor uw website of webwinkel belangrijke onderdelen onderscheiden wij ons van deze goedkope aanbiedingspakketten.
Wat heeft u aan termen zoals: "onberpekte hoeveelheid e-mailboxen"?

Ook hier geldt onze no-nonsense benadering en bieden wij u "hosting op maat".
Bij ons betaald u voor dat wat u nodig heeft en niet voor dat wat u niet nodig heeft.
Regelmatige backups zorgen ervoor dat, mocht er onverhoopt iets mis gaan, uw website of webwinkel weer snel online is. Voor het maken van backups kunt u ook persoonlijke afspraken met ons maken.
Bespreekt u met ons uw wensen en wij doen u een prima voorstel. Of het nu om een eenvoudige website gaat of om een veeleisende webwinkel zoals Magento. Voor ons is iedere klant belangrijk!
Voor resellers hebben wij ook aantrekkelijke tarieven!